A la Patum de 2016 es va demanar la llibertat de Teti. ACN
A la Patum de 2016 es va demanar la llibertat de Teti. ACN
Berga

Fiscalia demana ingrés a presó per al jove de Berga condemnat per agredir un regidor del PP

El ministeri fiscal demana que Sergi Rodríguez, "Teti", compleixi l'any de presó a que està condemnat tot i que no és reincident i la pena és inferior als dos anys

RedaccióActualitzat

La fiscalia demana que ingressi a la presó el jove de Berga Sergi Rodríguez, "Teti", condemnat a un any de presó per haver agredit el regidor del PP Joan Antoni López Noguera durant la Patum del 2012, tot i que no li va provocar cap lesió.

El fiscal ha demanat una vista a l'Audiència perquè, en contra del que estableix la llei, el jove ingressi a la presó, malgrat que no és reincident i la pena és inferior als dos anys.

El 23 de maig hi ha fixada una vista a l'Audiència de Barcelona, on la fiscalia, l'acusació i la defensa s'hauran de pronunciar.

Inicialment, la fiscalia demanava quatre anys de presó per a Sergi Rodríguez, però finalment durant el judici el ministeri fiscal i l'acusació van rebaixar la petició a un any de presó, d'acord amb el nou Codi Penal i amb la gravetat dels fets.

Des de l'entorn del jove consideren la decisió del ministeri fiscal com un "atac frontal" contra l'independentisme. De fet, l'escrit del fiscal, fet a mà, diu que "el reu apunta un fort menyspreu a l'estat de dret i apunta que el seu entorn social també fa que hagi d'entrar a presó". A més, també qualifiquen el compliment de la pena de presó com una "venjança" per part de la fiscalia i un "càstig exemplar".

 

 

Anar al contingut