Santi Fisas, candidat del Partit Popular Català (PPC) a les eleccions europees, comprant dos clauers al Centre Ocupacional de les Corts.(Foto:ACN)
Santi Fisas, candidat del Partit Popular Català (PPC) a les eleccions europees, comprant dos clauers al Centre Ocupacional de les Corts. (Foto: ACN)

Fisas creu que la proposta de Jáuregui és electoralista

Santi Fisas, candidat del Partit Popular Català (PPC) a les eleccions europees, creu que la proposta de Jáuregui de reformar la Constitució "és electoralista".

Actualitzat

El candidat del Partit Popular català, Santiago Fisas, creu que la proposta de Ramón Jáuregui de reformar la Constitució "és electoralista" i afegeix que "la data del 2015 és precipitada perquè abans cal una discussió profunda".

Santiago Fisas ha dit que "nosaltres sempre hem estat oberts perquè es pugui fer un canvi en la Constitució" però apunta que "abans de qualsevol canvi hi ha d'haver acords previs".

Sobre l'agressió del líder del PSC, Pere Navarro, Fisas diu que "per saber si té relació amb el procés sobiranista l'última paraula l'ha de tenir el jutge".

Anar al contingut