Firatast tanca la 13a edició amb un 8% més de visitants que l'any passat i amb una clara tendència del públic pels plats cuinats

Girona.- La 13a edició del Firatast tancarà les seves portes aquest diumenge cap a les dotze de la nit amb un 8% més de públic que l'any passat, uns 16.000 visitants, segons ha explicat el seu director, Josep Maria Matamala. El canvi de dates ¿del març al novembre- per no coincidir amb el Fòrum Gastronòmic del mes de febrer, no ha fet minvar la participació que, cada vegada més, es decanta especialment pels plats cuinats. El director de la fira s'ha referit als estands de les Cuineres de Salt, el del Bistrotast, el del Patronat de Turisme de Girona i l'espai del Mercat Municipal de Girona com els més visitats. Així, en les pròximes edicions, es preveu seguir ampliant els espais dedicats als plats elaborats i la presència de col·lectius de cuina.
Firatast tanca la 13a edició amb un 8% més de visitants que l'any passat i amb una clara tendència del públic pels plats cuinats

Firatast tanca la 13a edició amb un 8% més de visitants que l'any passat i amb una clara tendència del públic pels plats cuinats

Girona.- La 13a edició del Firatast tancarà les seves portes aquest diumenge cap a les dotze de la nit amb un 8% més de públic que l'any passat, uns 16.000 visitants, segons ha explicat el seu director, Josep Maria Matamala. El canvi de dates ¿del març al novembre- per no coincidir amb el Fòrum Gastronòmic del mes de febrer, no ha fet minvar la participació que, cada vegada més, es decanta especialment pels plats cuinats. El director de la fira s'ha referit als estands de les Cuineres de Salt, el del Bistrotast, el del Patronat de Turisme de Girona i l'espai del Mercat Municipal de Girona com els més visitats. Així, en les pròximes edicions, es preveu seguir ampliant els espais dedicats als plats elaborats i la presència de col·lectius de cuina.