Madrid

Fincas Corral posa a lloguer tot el seu patrimoni sense avals i amb dos mesos gratis

Fincas Corral aposta pel lloguer per fer front a la crisi que viu el sector immobiliari. El nou amo de l'empresa, Josep Xicola, ha decidit posar a lloguer tot el seu patrimoni sense demanar avals i oferir-ne dos mesos gratuïts, amb l'únic requisit de presentar la nòmina. La iniciativa està plenament en la línia del futur Pla d'Habitatge 2009-2012 del govern central, en què el lloguer tindrà un lloc privilegiat.

Actualitzat
Josep Xicola, ha adquirit recentment la xarxa d'intermediació immobiliària Fincas Corral, que compta amb un total de 385 treballadors, a l'històric fundador de la companyia, Calixto Corral, i va començar a abonar els salaris endarrerits als empleats. Xicola s'ha convertit en una de les revelacions empresarials del moment en anunciar els seus plans de continuar adquirint empreses d'intermediació immobiliària fins que pugui arribar a les 2.000 oficines.

Un aposta pel lloguer

Ara ha conduït tot el seu patrimoni immobiliari en una sola direcció: el lloguer. Les persones interessades a llogar un immoble podran acollir-se a aquests contractes sense cap tipus de garanties, dipòsits ni avals. A més, l'empresa ofereix dos mesos de lloguer gratuïts -només presentant una nòmina- després dels quals es formalitzarà el contracte de lloguer sense requisists.

Tot i l'etapa de crisi que viu actualment el sector, Xicola ha apostat per fer néixer un dels projectes més ambiciosos del panorama mercantil. Això, després que la caiguda de vendes va perjudicar fortament l'empresa, que fa un any va tancar la meitat de les seves oficines i en va acomiadar dos terços dels treballadors. El nou president de Fincas Corral ha afirmat que no té la intenció de reduir més la plantilla, i que vol mantenir unes dues-centes delegacions a Espanya, a més de les de Mèxic, Panamà, Hongria, Itàlia, Alemanya, França i l'Equador.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut