Els Mossos d'Esquadra finalitzen sense èxit la recerca de Julia Lamas i Maurici Font a l'hort de Laso (Foto: ACN)
Els Mossos d'Esquadra finalitzen sense èxit la recerca de Julia Lamas i Maurici Font a l'hort de Laso (Foto: ACN)
Tarragona

Finalitza la recerca sense èxit dels cossos de Julia Lamas i Maurici Font a l'hort de Laso

Després d'una primera recerca, els Mossos d'Esquadra tornen a buscar sense èxit, a l'hort de Ramon Laso, les possibles restes dels cossos de la seva exdona, Julia Lamas, i de l'excunyat, Maurici Font.

Actualitzat
Després de diverses recerques, els Mossos d'Esquadra han tornat a iniciar les excavacions a dos quarts de dotze del matí a l'hort de Ramon Laso per trobar les restes de Julia Lamas i Maurici Font. A la una del migdia, després d'excavar en tres zones marcades per un georadar i no haver trobat cap prova concloent, han donat per acabades les tasques. Durant el procés, s'ha trobat terra remoguda, però no s'ha pogut relacionar amb els cossos de les víctimes.

La recerca al seu hort, doncs, queda conclosa però no es descarta ampliar el radi d'acció de la finca de 6.000 metres quadrats que envolten els terrenys del detingut.

Ramon Laso va ser detingut a finals de març a els Pallaresos (al Tarragonès) com a presumpte autor de les morts de la seva exdona, Julia Lamas, i el seu excunyat, Maurici Font, desapareguts des de l'octubre del 2009.

Laso, en presó preventiva pels dos delictes d'homicidi, ja va ser condemnat el 1993 a 57 anys de presó per matar la seva primera dona, Dolores Camacho, i el seu fill de sis anys. El 1999 va sortir en llibertat condicional per bona conducta.






Anar al contingut