Finalitza el rodatge de "10.000 km"

Carlos Marques-Marcet, director de "10.000 km", deixa el set i passa a la sala d'editatge per culminar la seva primera pel·lícula, protagonitzada per Natalia Tena i David Verdaguer.

"10.000 km" és la distància que hi ha entre Los Angeles i Barcelona, i explica la història d'una parella que, després d'un temps de convivència, s'ha de separar durant un any, i com aquesta separació afecta la relació. El llargmetratge se centra en el paper que juguen les noves tecnologies, que ajuden a fer més suportable la distància entre persones, fent-les sentir com si compartissin la mateixa realitat, però alhora crea una realitat falsa, una mena de realitat virtual, ja que la distància continua sent-hi.

"10.000 km" va néixer arran d'un curtmetratge que el mateix director va realitzar ara fa dos anys a través de Skype, on ja plantejava el problema de la relació i les distàncies. L' actriu anglesa, popular pel seu paper d'Osha a la sèrie "Joc de trons" i també el de la saga "Harry Potter', i David Verdaguer han rodat a Barcelona la majoria de les seqüències, tant de Barcelona com de Los Angeles, ja que el pis d'en Sergio i l'apartament de l'Alexandra són a unes quantes travessies de diferència.
 
És una producció de Lastor Media en coproducció amb la productora audiovisual amb seu a Los Angeles Somos La Panda, amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE, Canal+, i la col·laboració del Programa Media i de l'ICEC. 
 
Sinopsi:
Alexandra i Sergio són una parella que, per qüestions d'estudis, s'han hagut de separar durant un any. L' Alexandra se'n va a viure a Los Angeles, mentre que en Sergio es queda al pis de Barcelona. La seva relació sentimental es manté gràcies a les noves tecnologies, i, concretament, a Skype. Però, malgrat que es puguin sentir molt a prop, les seves vides continuen fora de les pantalles...
 
 
Fitxa tècnica i artística:
 
Direcció: Carlos Marques-Marcet
Guió: Clara Roquet i Carlos Marques-Marcet
Producció executiva: Tono Folguera i Sergi Moreno
Direcció de fotografia: Dagmar Weaver-Madsen
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut