La Havana

Fidel Castro respon a Obama que Cuba no necessita regals de l'imperi

En un article titulat "El germà Obama", el pare de la revolució cubana avisa que als cubans no els calen concessions perquè són capaços de tirar endavant sols

RedaccióActualitzat

En un article publicat als mitjans oficials cubans -titulat "El germà Obama"-, l'expresident Fidel Castro dóna la seva visió sobre el discurs que el president dels Estats Units va fer durant la seva recent visita a Cuba. Castro, de 89 anys i retirat de la presidència des de fa una dècada, afirma orgullós que Cuba és capaç de produir els aliments i les riqueses materials que necessita amb l'esforç del poble cubà, i afegeix que no li cal que l'imperi els regali res. El pare de la revolució cubana avisa, doncs, que als cubans no els calen concessions perquè són capaços de tirar endavant sols.

En el text, també recorda el bloqueig econòmic contra Cuba, la invasió nord-americana de badia Cochinos i altres greuges històrics.

Castro, que està retirat des del 2006, quan va traspassar el poder al seu germà Raúl, acaba dient que els esforços seran legals i pacífics perquè el compromís de Cuba és amb la pau i la fraternitat de tots els éssers humans del planeta.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut