Caracas

Fidel Castro reapareix al programa de ràdio d'Hugo Chávez i assegura que se sent més fort

Fidel Castro ha reaparegut una altra vegada al costat del seu amic Hugo Chávez. Aquesta vegada, però, no es tracta de les fotografies d'una visita del president veneçolà a Cuba, sinó d'una conversa telefònica entre els dos mandataris. El líder cubà ha participat en "Aló presidente", el programa radiofònic de Chávez, que s'ha declarat "gratament sorprès" per aquesta intervenció telefònica. Castro continua convalescent de l'operació gastrointestinal a què es va sotmetre el juliol passat, que el va obligar a traspassar els poders al seu germà Raúl. Ha estat la primera vegada que s'ha escoltat la veu de Fidel des que es va operar.

Actualitzat

"Escolta, il·lustre i estimat amic. Com estàs?", ha preguntat Castro a Chávez, al qual ha felicitat per una explicació que ha fet sobre el creixement del producte interior brut de Veneçuela. Les últimes imatges de Castro, de 80 anys, es van emetre el 30 de gener per la televisió cubana i mostraven el líder cubà amb un aspecte visiblement millor que el que tenia a la tardor. 

A banda d'aquestes, s'han difós imatges de Fidel convalescent, amb xandall i menjant un iogurt al costat de Chávez. L'última vegada que el president veneçolà el va anar a veure va ser el gener passat. Des que Castro es va operar, la seva desaparició de l'escena pública ha multiplicat les especulacions sobre el seu estat de salut, tot i que des del règim cubà han mantingut que només necessitava temps per recuperar-se.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut