L'Havana

Fidel Castro estaria preparat per assumir el poder segons Lula da Silva

El president del Brasil, Luiz Inácio "Lula" da Silva, s'ha entrevistat a l'Havana amb Fidel Castro. El líder brasiler ha explicat que Castro té una salut impecable. En acabar la trobada, que ha durat més de dues hores, Lula ha afirmat que Castro està preparat per tornar a assumir el seu paper polític a Cuba perquè està molt bé físicament i "té la lucidesa dels millors moments".

Actualitzat
"Crec que és recuperarà perquè un polític és com un atleta, si passa un temps sense fer exercici, ha de fer un esforç major per recuperar la seva condició física", ha afegit el president del Brasil.

Una de els anècdotes de la trobada s'ha produït quan a la sortida de la reunió, Luiz Inácio "Lula" da Silva ha fet broma i ha explicat que el líder cubà ha parlat dues hores i ell només mitja. El dirigent brasiler ha afegit que, si algun dia es posa malalt, vol tenir la mateixa capacitat de parlar que ell.

Lula da Silva ha visitat aquests dies Cuba i ha tancat deu acords econòmics i financers amb l'illa, de la qual és el segon soci comercial després de Veneçuela.
Anar al contingut