L'Havana

Fidel Castro diu que la seva recuperació no és cap "batalla perduda"

El líder cubà, Fidel Castro, ha afirmat que la seva recuperació "està lluny de ser una batalla perduda" i que col·labora com a "pacient disciplinat" amb els metges, en un missatge difós avui a la capital cubana per fonts oficials. El líder cubà, convalescent des que el 31 de juliol passat va delegar els seus càrrecs en el seu germà Raúl, ha dit aquestes paraules en un missatge de felicitació al poble cubà pel 48è aniversari de la revolució, que se celebra aquest dilluns.

Actualitzat

Castro ha assenyalat que no "ha deixat d'estar atent als principals esdeveniments i informacions" i ha indicat que ha despatxat amb els seus col·laboradors "sempre que ha estat necessària una cooperació en temes de vital importància".

El líder cubà ha dit que el 2006 ha estat un any "de grans esforços i resultats esperançadors" en les diferents obres socials que duu a terme el país, així com en els programes de l'anomenada "revolució energètica", com es denomina el pla de renovació de les infraestructures energètiques engegat pel govern cubà.

Castro també ha destacat que el poble cubà va ser un "digne amfitrió" de la Cimera dels Països no Alineats que va celebrar-se entre l'11 i el 16 de setembre i també ha fet incidència en la "tenaç resistència al bloqueig i les agressions de l'imperi", en referència al bloqueig econòmic i comercial dels Estats Units.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut