Un logo que ja no es fara servir. (Foto: www.kyivpost.com)
Un logo que ja no es farà servir. (Foto: www.kyivpost.com)
Bàsquet

FIBA Europa comunica que Ucraïna no acollirà el Campionat d'Europa de seleccions del 2015

Ucraïna no acollirà l'Eurobàsquet del 2015, segons ha anunciat aquest divendres FIBA Europa. Darrere d'aquesta decisió, es podria trobar la greu crisi econòmica que pateix l'estat i el conflicte militar entre l'exèrcit ucraïnès i el moviment favorable a integrar-se a Rússia de les seves regions de l'Est.

Actualitzat

Ucraïna no acollirà l'Eurobàsquet del 2015, segons ha anunciat aquest divendres FIBA Europa. L'organisme ha comunicat aquest fet via twitter, sense aclarir quin altre país serà l'amfitrió de la competició. Darrere d'aquesta decisió hi podria haver la greu crisi econòmica que viu l'estat i el conflicte militar entre l'exercit ucraïnès i el moviment favorable a integrar-se a Rússia de les seves regions de l'Est.

El país, però, no vol acomiadar-se de forma definitiva del campionat d'Europa de seleccions. Ucraïna ha manifestat la seva disposició a organitzar el torneig del 2017, quan esperen haver superat aquesta etapa convulsa de la seva història. Els països bàltics Estònia, Letònia i Lituània han estat dels primers de mostrar-se interessats per organitzar l'Eurobàsquet del 2015.

 

 

Anar al contingut