Façana frontal de l'Hotel Imperial Tarraco
Façana frontal de l'Hotel Imperial Tarraco
Tarragona

Fi de cicle per a l'Imperial Tarraco, simbòlic hotel dels anys 60 a Tarragona

Emblemàtic edifici de la Tarragona que mira al mar, l'Imperial Tarraco, serà rehabilitat i continuarà funcionant com a hotel

RedaccióActualitzat

Ja no queda cap client a l'Hotel Imperial Tarraco del passeig de les Palmeres, tot un símbol de Tarragona. L'establiment es va obrir l'any 1963, té 170 habitacions. Ja fa temps que arrossegava les pèrdues que l'han dut al tancament i a fer fora les trenta-set persones que hi han treballat fins ara.

Però tot plegat s'està fent amb un insòlit secretisme. El grup hoteler Husa, que n'era el propietari, no ha volgut confirmar gairebé cap dada sobre el tancament de l'hotel, ni tan sols el dia oficial de clausura.

De l'establiment, que té una ubicació privilegiada, aquest matí n'ha sortit el gruix dels clients, un grup de militars britànics que han marxat després de l'esmorzar.

 

Se sap pels treballadors –que ja havien denunciat retard en el cobrament de les nòmines el 2012– que demà dimarts serà l'últim dia de feina, unes hores dedicaran a recollir i a empaquetar diversos objectes, com la vaixella i la coberteria, que podrien anar a parar a altres establiments del grup.

Ara, l'hotel Imperial Tarraco és d'un grup inversor que hi vol fer una reforma integral, unes obres que podrien durar aproximadament un any i mig. D'aquesta manera sembla que l'hotel continuaria tenint aquest ús turístic d'hotel però s'ignora, o no està confirmat, de moment, qui l'explotarà.

Anar al contingut