Barcelona

Festa grossa al TNC per celebrar els seus primers 10 anys d'història

El Teatre Nacional de Catalunya (TNC) celebra aquest dilluns amb festa grossa els més de 2,2 milions d'espectadors, a més dels 200.000 escolars, que han assistit als 150 espectacles que s'han representat durant aquests deu primers anys d'existència. El teatre celebra aquesta nit una festa amb pastís d'aniversari inclòs presentada pels actors Àngels Poch i Jordi Banacolocha. L'acte compta amb l'actuació musical del Lisboa Zentral Café i una intervenció de dansa de la companyia Deambulants. La festa aplega actors i directors dels espectacles d'aquesta primera dècada del teatre.

Actualitzat
Per completar la celebració, s'ha publicat el llibre "TNC, 1996-2006", que reuneix les fitxes dels espectacles que s'hi han presentat, a més d'informació, estadístiques, cartells dels muntatges i textos del president de la Generalitat, Pasqual Maragall, el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i un dels directors artístics del teatre, Domènec Reixach.

Alhora, al vestíbul del teatre s'hi exposen els cartells de les obres que s'han representat al TNC des de la seva inauguració el 1996, des d'"Angeles a América", dirigida per Flotats, fins a "J'arrive", de Marta Carrasco, que va tancar la temporada passada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut