Festa a la Barceloneta sense cap mesura de seguretat quan tanquen els bars

Diversos vídeos a les xarxes socials mostren una altra festa a la Barceloneta sense mascaretes ni distància de seguretat

RedaccióActualitzat

Desenes de persones, la majoria joves i sense mascareta, ballant a la platja de la Barceloneta. És una imatge que es va repetint els caps de setmana, quan tanquen bars i locals de restauració a les cinc de la tarda.

Aquest dissabte, en plena Setmana Santa, la festa ha tornat a la platja de Barcelona. Com es pot veure en les imatges de les xarxes socials, no es respecten les mesures de seguretat: ni distància social ni mascareta.

 

 

La Guàrdia Urbana ha desallotjat una vuitantena de persones a la zona.

Les festes s'han anat repetint aquests últims caps de setmana, amb l'arribada del bon temps. I sempre abans del toc de queda.

 

Aquest cop la festa coincideix amb la Setmana Santa, que també ha portat un augment de la mobilitat, amb aglomeracions i cues a la carretera, les platges i els principals eixos comercials i d'oci de les ciutats catalanes.

Mig miler de desallotjats

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha informat que aquest dissabte ha desallotjat més de 500 persones que s'havien citat en diversos punts de la ciutat per fer botelló sense respectar les mesures de seguretat.

A la Barceloneta van ser una vuitantena; a la plaça dels Àngels, a l'entorn del MACBA, unes 300, i al passeig del Born, 150.

Al MACBA, la Guàrdia Urbana hi va deixar una patrulla per impedir cap macrobotelló. I al Born, van precintar el tram central i una patrulla va vigilar la zona durant la nit.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut