Catalunya

Fes Sant Jordi amb nosaltres

Volem que ens acompanyis en la diada de Sant Jordi i t'animem a participar en el 3cat24 de diverses maneres. Estem preparant un especial on el protagonista ets tu!

Actualitzat
Digue-li que l'estimes amb frases afectuoses, digue-li què sents de la forma més creativa que se t'acudeixi. Nosaltres t'ho publicarem tant si ho fas en text com en àudio o en vídeo.

Et proposem que ens enviïs les teves fotos i vídeos de la diada de Sant Jordi des d'on siguis i amb qui siguis. Volem veure llibres, roses, cares, celebracions populars, gent o llocs de Catalunya que aquell dia s'hagin engalanat per a l'ocasió.

I en un dia tan especial no podíem oblidar-nos dels més petits: volem saber de quina manera viuen aquesta festa. Per això, els hem reservat un espai, el Sant Jordi dels nens, on mostrarem els seus dibuixos. De moment, hem contactat amb quatre escoles (de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) que ja hi estan treballant. Però l'espai és obert per a tota la mainada de Catalunya que ens els vulguin enviar.

Per participar-hi, ens pots enviar un correu a elmeu3cat24@tv3.cat o si estàs registrat a Elmeu3cat24, pots publicar les teves fotos, àudios, vídeos i textos tu mateix.

L'especial Sant Jordi que estem preparant també comptarà amb un xat amb l'escriptor Ferrant Torrent, que acaba de publicar el llibre "Només socis" (Columna, 2008). Els usuaris del 3cat24 podran parlar en directe a través d'internet de 19.00 a 20.00, el pròxim dimarts 22 d'abril.

A més tindrem un blog literari amb les recomanacions de Jordi Llavina, on pots deixar els teus comentaris dels llibres i aconsellar-nos-en altres. Tampoc hi faltaran les propostes que fins a la diada vagin fent TV3 i Catalunya Ràdio.

I perquè ningú es quedi sense rosa en aquest Sant Jordi et regalarem la rosa del 3cat24. La podràs enviar a tothom que vulguis!
Anar al contingut