Tenis

Ferrero s'acomiada de l'Open USA i Moyà accedeix a la tercera ronda

Carles Moyà i Juan Carlos Ferrero han estat la cara i la creu del tenis espanyol en l'última jornada de l'Open dels Estats Units. Mentre que el mallorquí s'ha classificat per a la tercera ronda del torneig, el tenista valencià ha donat la sorpresa negativa i s'ha acomiadat de Flushing Meadows després de perdre sorprenentment davant el francès Marc Guisquel en tan sols tres sets (7-5, 6-3 i 6-4). Moyà, en canvi, no ha tingut dificultats per derrotar el també francès Paul-Henri Mathieu (7-6, 7-6 i 6-4). El seu rival en els setzens de final serà el nord-americà James Blake, cinquè cap de sèrie de l'Open.

Actualitzat

També és a setzens de final el número 1 del món, el suís Roger Federer, que camina cap al seu tercer títol consecutiu a Nova York. La pluja ha obligat a suspendre la resta de la jornada a Flushing Meadows. Federer ha derrotat el britànic Tim Henman en tres sets (6-3, 6-4 i 7-5). Pel que fa als tenistes espanyols, a banda de Moyà, quatre jugadors més ja són als setzens de final de la competició. Es tracta de Rafa Nadal, Tommy Robredo, David Ferrer i Fernando Verdasco.

En les pròximes hores, però, caldrà estar pendents de la situació meteorològica, i és que els residus de l'huracà "Ernesto" s'han fet presents a l'Open dels EUA. La pluja ha obligat a suspendre el tram final de la cinquena jornada de competició i les previsions de cara a aquest dissabte no són gaire optimistes. Els informes meteorològics preveuen un 60% de probabilitats de pluges amb forts vents.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut