Fórmula 1

Ferrari fa pinya després de dir adéu al títol i Alonso reconeix que "ha estat dur llevar-se"

L'equip Ferrari de Fórmula 1 fa pinya l'endemà de perdre el Mundial per errades pròpies. Es defensen de les crítiques, busquen el costat positiu de la temporada i se centren en l'any que ve, quan diuen que tornaran a ser competitius. El pilot Fernando Alonso, per la seva banda, ha escrit al seu blog que avui ha estat dur llevar-se i que fa mal veure com s'escapa un objectiu que tenia a tocar. El pilot asturià també diu que està orgullós de formar part de la família i la història d'un equip com Ferrari.

Actualitzat
Alonso diu que fa mal estar tan a prop de l'objectiu i veure com s'escapa. Reconeix que està decebut després d'haver-se quedat a un pas del títol. Explica que aquest dilluns ha estat dur despertar-se, però assegura que aquest últim capítol a Abu Dhabi no ha d'esborrar tota la feina que ha fet Ferrari aquesta temporada. De fet, Alonso afirma que l'any Ferrari ha estat increïble i confessa el seu amor a Ferrari. Diu que se sent orgullós de formar-ne part i que ja té ganes de girar full i provar els nous pneumàtics Pirelli al Circuit d'Abu Dhabi. Aquest comunicat d'Alonso s'afegeix al de Ferrari, en què l'escuderia italiana s'ha defensat dels atacs que ha rebut les últimes hores pels seus errors en l'estratègia de la cursa de diumenge.

Petrov també hi diu la seva

En una entrevista al diari "Sport Express", el pilot de Renault diu que li va passar pel cap deixar-se avançar per Alonso. Però afegeix que després va recordar que la temporada 2008, Vettel va estar a punt d'esguerrar el títol mundial de Hamilton. Vettel no va deixar passar l'anglès, però després Hamilton va acabar sent campió perquè un altre pilot va sortir de pista i va aconseguir els punts suficients. Insisteix, però, que Vettel no el va deixar passar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut