Futbol

Ferrando veu interessos amagats i denuncia una campanya per desestabilitzar el Nàstic

A Tarragona, el fluix inici de Lliga del Nàstic, amb només un punt en dos partits, ha aixecat les primeres crítiques de l'afició al segon projecte de Xavier Salvadó. Aquest dimecres, el president i el director general del club, Antoni Pinilla, han anat a veure l'entrenament per donar ànims a la plantilla, que prepara el partit de dissabte al camp del Celta. César Ferrando ja pot comptar amb David Medina i José Izquierdo. Tots dos s'han entrenat amb normalitat amb la resta de companys. Per cert, el tècnic valencià ha dit que no veu normals les crítiques que està rebent l'equip i ha insinuat que hi ha interès, per part d'alguns sectors, de desestabilitzar el club.

Actualitzat
L'entrenador del Gimnàstic de Tarragona, César Ferrando, s'ha mostrat molest per l'ambient que envolta el seu equip després dels mals resultats dels primers partits de la temporada, n'ha fet responsables els mitjans de comunicació, i ha recordat que l'èxit de l'equip és qüestió de l'ajuda de tots els que envolten el club. Ferrando ha parlat sobre les crítiques i el presumible mal ambient que envolta l'equip explicant que "és molt estrany el que estic notant. Vosaltres sou d'aquí i sabreu més que jo, però no és normal. Coneixeu l'entorn, però jo el trobo estrany. Vagi contra qui vagi, ni que fos l'encarregat de material, va contra el club. Sembla que no hagi acabat la temporada passada. Treballarem de nou, hem tingut unes vacances pel mig i tindrem paciència, que veig que n'hi ha poca".
El tècnic ha insistit que no sap el perquè. "Vosaltres", en referència a la premsa, "sí". "Jo vull treballar en les millors condicions, però no està en les meves mans solucionar-ho. Nosaltres treballem per millorar-lo, però l'ambient enrarit no és l'adequat."

El tècnic ha assegurat que no és necessari que ningú del club llanci un missatge tranquil·litzador, i ha anat més enllà. "No dic el que cal fer des de dalt. Hi ha quatre potes: una la directiva, una altra l'afició, una altra els jugadors i la quarta la premsa. Avui us hauria de preguntar a vosaltres, no vosaltres a mi, perquè les respostes avui les teniu vosaltres", ha insistit.
Anar al contingut