Ferran Adrià presenta un nou concepte de menjar triturat per a malalts

Manresa (ACN).- La Fundació Alícia i la Fundació Sòciosanitaria de Manresa han presentat un nou concepte de menjar triturat per a malalts que no poden mastegar. Amb l'elaboració d'aquests nous plats es vol fer una alimentació més variada i agradable i que el pacient pugui recordar, a través del gust i les olors, moments passats de quan estava fora del centre sanitari, ha destacat Elena Roura, responsable del Departament de Salut i Hàbits Alimentaris de la Fundació Alícia. Això s'ha aconseguit provant noves textures, olors i sabors més atractius. Ferran Adrià ha 'beneït' els nous plats i ha destacat que el projecte és una mostra de l'esperit de la Fundació Alícia que treballa amb diferents àmbits de la societat.
Ferran Adrià presenta un nou concepte de menjar triturat per a malalts

Ferran Adrià presenta un nou concepte de menjar triturat per a malalts

Manresa (ACN).- La Fundació Alícia i la Fundació Sòciosanitaria de Manresa han presentat un nou concepte de menjar triturat per a malalts que no poden mastegar. Amb l'elaboració d'aquests nous plats es vol fer una alimentació més variada i agradable i que el pacient pugui recordar, a través del gust i les olors, moments passats de quan estava fora del centre sanitari, ha destacat Elena Roura, responsable del Departament de Salut i Hàbits Alimentaris de la Fundació Alícia. Això s'ha aconseguit provant noves textures, olors i sabors més atractius. Ferran Adrià ha 'beneït' els nous plats i ha destacat que el projecte és una mostra de l'esperit de la Fundació Alícia que treballa amb diferents àmbits de la societat.