Ferran Adrià confirma en el Fòrum Gastronòmic de Santiago que 'El Bulli' serà una fundació sense ànim de lucre

Santiago de Compostel·la (ACN).- El reconegut cuiner català Ferrán Adriáà va confirmar aquest dilluns al Fòrum Gastronòmic de Santiago que 'El Bulli' es transformarà el 2014 en una fundació privada sense ànim de lucre, segons recollia l'Axencia Galega de Noticias. Això serà després d'un tancament de dos anys a partir de 2011, en el qual Adrià i el seu equip dissenyaran el nou escenari en el que es mouran els pròxims anys. Encara que va assegurar que aquesta fundació 'no serà cap escola de cuina, Ferrán Adriáà va explicar que l'entitat concedirà anualment 'unes 20 o 25 beques' per a 'ensenyar a pensar' a creadors no només de cuina, si no també personal de sala, perquè la gent surti d'allí 'amb la idea que la cuina és tot'.
Ferran Adrià confirma en el Fòrum Gastronòmic de Santiago que 'El Bulli' serà una fundació sense ànim de lucre

Ferran Adrià confirma en el Fòrum Gastronòmic de Santiago que 'El Bulli' serà una fundació sense ànim de lucre

Santiago de Compostel·la (ACN).- El reconegut cuiner català Ferrán Adriáà va confirmar aquest dilluns al Fòrum Gastronòmic de Santiago que 'El Bulli' es transformarà el 2014 en una fundació privada sense ànim de lucre, segons recollia l'Axencia Galega de Noticias. Això serà després d'un tancament de dos anys a partir de 2011, en el qual Adrià i el seu equip dissenyaran el nou escenari en el que es mouran els pròxims anys. Encara que va assegurar que aquesta fundació 'no serà cap escola de cuina, Ferrán Adriáà va explicar que l'entitat concedirà anualment 'unes 20 o 25 beques' per a 'ensenyar a pensar' a creadors no només de cuina, si no també personal de sala, perquè la gent surti d'allí 'amb la idea que la cuina és tot'.