Futbol

Fernando Torres rep el premi al millor jugador de la Premier del mes de febrer

Fernando Torres és el jugador de moda de la Premier League. Tot i que és la seva primera temporada al futbol anglès, el davanter espanyol està fent història amb el Liverpool. De moment, ja suma divuit gols en el campionat i els seus "hat-tricks" recents i consecutius l'han situat entre els millors davanters de la lliga. Per si no en tenia prou, avui ha estat escollit millor jugador del mes de febrer i continua fent més gran la seva empremta en el futbol britànic.

Actualitzat

Un lloc de privilegi en la història del Liverpool sembla assegurat. Fernando Torres està tenint un excel·lent rendiment en la seva temporada de debut a la Premier League, però sembla que el davanter espanyol encara no ho ha dit tot.

L'ex de l'Atlètic ja suma divuit gols a la lliga, i és segon entre els "pichichi", només per darrere d'Emmanuel Adebayor. En dues setmanes Torres ha aconseguit dos "hat-tricks" consecutius a Anfield, contra el West Ham i contra el Middlesbrough. És el seu tercer triple de la temporada, i és que abans ja n'havia aconseguit un altre, contra el Reading a la Carling Cup.

Precisament han estat les seves bones actuacions les que li han servit per obtenir el premi al millor jugador del mes de febrer, el qual se li ha entregat aquest divendres.


Anar al contingut