Fórmula 1

Fernando Alonso demostra que, a un mes per l'inici del Mundial, l'R28 evoluciona pel bon camí

Fernando Alonso ha arribat avui a Jerez per aprofitar al màxim la jornada d'entrenaments prevista per aquest dimecres abans de marxar a Montmeló i continuar la pretemporada. A un mes per l'inici del Mundial, Renault continua per sota dels Ferrari i els McLaren, però cada cop està més a prop dels equips punters, tal com ho ha demostrat el bon resultat obtingut per l'espanyol al matí. Alonso ha superat els temps d'ahir de Hamilton i De la Rosa, però la lluita encara està oberta.

Actualitzat

Fernando Alonso és prudent i sap, com ha dit Robert Kubica, que una cosa són les proves i una altra de ben diferent, les curses. Per això, treu ferro a algunes bones actuacions que, com les d'avui al matí, han situat els Renault per sobre dels McLaren. El bicampió està treballant de valent per acostar-se als registres de l'escuderia anglesa i als de Ferrari. Arribar amb opcions al podi a Albert Park, el primer Gran Premi de la temporada, és ara mateix l'objectiu prioritari.

En un ambient extraordinari i sense incidents a les graderies, Alonso ha trepitjat l'asfalt a primera hora del matí i ha estat treballant intensament amb el seu monoplaça. El fort vent que bufa en terres gaditanes ha estat el protagonista i ha condicionat la posada a punt dels vehicles. No obstant, Alonso ha superat els registres d'ahir dels McLaren i ha demostrat que Renault continua pel bon camí. Ni ell ni Hamilton, però, han fet declaracions sobre els últims incidents succeïts a la Fórmula 1.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut