Fórmula 1

Fernando Alonso celebra el triomf amb tots els mecànics i membres de l'equip Renault

Fernando Alonso viatja avui fins a Anglaterra, on es vol acomiadar de molts dels integrants del seu equip que l'han ajudat a aconseguir el Campionat del Món de Fórmula 1. El pilot asturià, que no arribarà a casa seva fins al cap de setmana que venir, va tenir paraules de gratitud per a tothom després de proclamar-se campió, en el que va ser un comiat emotiu. El pilot asturià ha après la lliçó i ahir va voler celebrar el triomf amb tots els mecànics i membres de l'equip Renault.

Actualitzat

Va ser el punt final a una temporada plena d'emoció, de conflictes i de moments tensos també dins l'equip. Alonso no va tenir ensurts ni problemes inesperats en aquesta última cursa, on el protagonisme se'l van endur els dos pilots de Ferrari, un perquè va guanyar, Felipe Massa, i l'altre perquè va fer una exhibició impressionant en el seu comiat de la Fórmula 1.

Els aficionats asturians van tornar a sortir al carrer i a banyar-se a la plaça América d'Oviedo, i ara esperen el seu ídol el cap de setmana, on es prepara una gran festa de celebració i d'homenatge al campió més precoç de tots els temps. Mentrestant, Alonso ho ha celebrat amb el seu equip. L'última celebració amb Renault. El pilot asturià, que s'acaba de convertir en el bicampió més jove de la història de la Fórmula 1, ahir sí que va agrair el treball a tota l'escuderia.

Alonso s'ha pogut treure tota la ràbia per les decisions polèmiques que a punt han estat de canviar el destí d'aquest Mundial. L'asturià ha donat dos mundials a Renault, i ara se'n va a McLaren a buscar el tercer seguint els passos del seu ídol, Senna.

Comiat de Schumacher

La creu de la jornada i del Mundial, un Schumacher que es retira com un crac dins i fora de la pista. El comiat de l'alemany va provocar escenes d'emoció a la seva localitat natal, on més de 800 aficionats es van reunir per veure l'última carrera del seu ídol. El "Kàiser" no els va decebre i va demostrar que encara li quedaria corda per estona. Càntics i llàgrimes, fins i tot, dues hores després d'haver acabat la carrera.

A Maranello, els fans de Ferrari també van voler agrair a Schumacher els millors anys que ha viscut aquesta escuderia amb una gran pancarta. El pilot amb més títols de tots els temps ja és història.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut