Javier Fernández, president de la gestora del PSOE
Javier Fernández, president de la gestora del PSOE
Madrid

Fernández: "Espero que el PSC assumeixi els resultats de la votació"

El president de la gestora del PSOE espera que els socialistes catalans canviïn de criteri en el consell nacional que faran dimarts "per no portar-nos a una situació més difícil"

RedaccióActualitzat

El president de la gestora del PSOE, Javier Fernández, creu que la decisió d'abstenir-se que ha pres aquest diumenge el comitè federal és imperativa per a tot el grup:

"El grup parlamentari socialista s'abstindrà en la segona votació del pròxim debat d'investidura. Això és el que ha demanat el comitè. I abstenir-se jo només ho entenc en aquests termes. Abstenir-se no és anar-se'n o dir una altra cosa. Els diputats del grup socialista s'hauran d'abstenir literalment en el procés d'investidura."

Fernández també creu que el PSC ha de respectar els resultats d'una votació democràtica:

"El PSC ha participat avui en l'òrgan màxim entre congressos del partit socialista. Ha participat democràticament en una votació i jo el que espero és que el PSC assumeixi els resultats d'aquesta votació."

Fernández ha evitat parlar dels efectes que podria tenir un trencament de la disciplina de vot dels set diputats del PSC. "Intentaré persuadir-los perquè siguin conseqüents" amb la decisió del comitè federal, ha dit.

El president de la gestora del PSOE espera que els socialistes catalans canviïn de criteri en el consell nacional que faran dimarts "per no portar-nos a una situació més difícil".

 

 

Anar al contingut