Fernández Díaz celebrant el dia de la patrona de la Guàrdia Civil (EFE)
Fernández Díaz celebrant el dia de la patrona de la Guàrdia Civil (EFE)
Sant Andreu de la Barca

Fernández Díaz retreu a Santi Vila que faci servir els problemes dels trens "amb finalitats polítiques bastardes"

Fernández Díaz diu que el conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions "sempre" fa aquest tipus d'afirmacions

RedaccióActualitzat

Continua la picabaralla entre el govern espanyol i el català pel col·lapse de l'AVE. Ara ha estat el ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, el que ha afegit més llenya al foc. Ho ha fet carregant, sense citar-lo, contra el conseller Santi Vila, a qui acusa de culpar el govern espanyol "amb finalitats polítiques bastardes".

El ministre de l'Interior diu que "cert conseller exalcalde de Figueres" utilitza les avaries o problemes en el servei de tren a Catalunya amb "finalitats polítiques bastardes" culpant el govern central.

"Li va faltar temps l'altre dia quan es va produir el sabotatge per donar la culpa al govern. Ara està molt callat, però és el que va dir en un primer moment."


Fernández Díaz diu que el conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions "sempre" fa aquest tipus d'afirmacions. i Afegeix que espera que els fets li serviran "per no reproduir aquestes gravíssimes acusacions".

Fernández Díaz ha contraposat l'actitud de Vila amb la col·laboració que ha assegurat que existeix amb el conseller d'Interior, Jordi Jané, i el cos dels Mossos d'Esquadra.

Anar al contingut