El ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz
El ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz
Madrid

Fernández Díaz no permetrà acampades pel primer aniversari del 15-M perquè "són actes il·legals"

El Ministeri de l'Interior no permetrà que el moviment 15-M torni a acampar a la Puerta del Sol amb motiu del seu primer aniversari. Ho ha assegurat el ministre, Jorge Fernández Díaz, que ha qualificat les acampades d'"actes il·legals". El moviment dels "indignats" té previst acampar un altre cop a la cèntrica plaça de Madrid entre el 12 i el 15 de maig.

RedaccióActualitzat
S'acosta el primer aniversari del 15-M i el ministre de l'Interior anuncia que no permetrà més acampades a la Puerta del Sol de Madrid perquè "són actes il·legals", al contrari que la manifestació que també han convocat.

Fernández Díaz ha insistit que cal endurir les penes contra els esvalotadors perquè ara han hagut de forçar l'ordenament jurídic per enviar a presó alguns acusats: "Ara ha passat a Barcelona, on hem vist que davant uns fets absolutament vandàlics, amb tècniques de guerrilla urbana, s'ha hagut de forçar l'ordenament jurídic perquè ingressi a presó cautelarment alguna persona".

Fernández Díaz també ha defensat el web que ha obert el Departament d'Interior per intentar identificar autors d'aldarulls com els que es van produir el 29-M a Barcelona.
Anar al contingut