Barcelona

Fernández Díaz: "Hi haurà el govern amb la minoria més absoluta i més escorat ideològicament a l'esquerra extrema"

El PP assegura que pren nota del missatge dels catalans a les urnes

RedaccióActualitzat

Cares serioses a la seu del PP quan hi han comparegut la presidenta del partit, Alícia Sánchez-Camacho, i el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, que han assegurat que han pres nota del missatge que avui han deixat els ciutadans a les urnes.

L'alcaldable popular ha assegurat que les eleccions deixen un Ajuntament molt fragmentat i difícil de governar: "Hi haurà el govern amb la minoria més absoluta i més escorat ideològicament a l'esquerra extrema que mai ha tingut Barcelona". "Estem obligats a mantenir una oposició nítida i un posicionament ferm", ha afegit.

Per la seva banda, la presidenta del Partit Popular a Catalunya ha reconegut que esperaven uns resultats millors a Catalunya però ha celebrat haver guanyat les eleccions municipals a Espanya, i ha atribuït la davallada al desgast de governar en temps difícils: "Tot i el desgast de ser una marca que ha governat a tota Espanya, hem tingut un suport majoritari que ens hauria agradat que fos més gran. Entenem que la nostra tasca ha de ser més ben explicada i que hem de tenir més proximitat amb els catalans". "Formem part del partit que ha guanyat les eleccions, un partit que està governant i traient a Catalunya i a la resta d'Espanya de la crisi", ha afegit.

I un missatge als partits emergents que, ara estan celebrant els resultats: "A veure si són capaços de governar amb responsabilitat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut