El ministre, en la inauguració del complex policial Sant Martí-la Verneda de Barcelona. (Foto: EFE)
El ministre, en la inauguració del complex policial Sant Martí-la Verneda de Barcelona. (Foto: EFE)
Madrid

Fernández Díaz concedeix la Medalla d'Or al Mèrit Policial a una Mare de Déu

Segons l'ordre ministerial, la confraria d'aquesta Mare de Déu comparteix amb la policia "valors com la dedicació, la solidaritat i el sacrifici". A més, hi "manté una estreta col·laboració, principalment en actes celebrats durant la Setmana Santa", afegeix l'ordre.

RedaccióActualitzat

El Ministeri de l'Interior, amb Jorge Fernández Díaz al capdavant, ha acordat concedir la Medalla d'Or al Mèrit Policial a Nostra Senyora Maria Santíssima de l'Amor. Es tracta de la màxima condecoració policial i l'hi ha atorgat a títol honorífic.

Els motius s'expliquen en una ordre ministerial: la confraria d'aquesta Mare de Déu comparteix amb la policia "valors com la dedicació, la solidaritat i el sacrifici". A més, hi "manté una estreta col·laboració, principalment en actes celebrats durant la Setmana Santa", afegeix l'ordre.

Segons la normativa, els requisits per a la concessió de la medalla són la mort en acte de servei o patir mutilacions o ferides greus, així com "dirigir o realitzar algun servei de transcendental importància que suposi el prestigi de la corporació i en què es posin de manifest excepcionals qualitats de patriotisme, lleialtat o abnegació".

Anar al contingut