Barcelona

Fernández Díaz aposta per una Barcelona "d'ordre i social"

El candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, encara les eleccions municipals defensant una ciutat "d'ordre i social", que sigui ferma en seguretat i tracti les polítiques socials més enllà de polítiques recaptatòries. Així ho ha avançat aquest dissabte en l'acte de presentació del programa marc del grup popular per a les eleccions municipals del pròxim 27 de maig. Fernández Díaz s'ha enorgullit que el seu és un programa que planteja "un canvi possible i necessari" i deixa enrere "la Barcelona del Fòrum".

Actualitzat

Entre les promeses que ha fet el candidat popular hi ha el compromís amb la seguretat dels ciutadans i la gestió corrrecta de la immigració: "no s'han incrementat els recursos i la immigració n'absorbeix la majoria", ha sentenciat Fernández Díaz, que ha afegit que "necessitem immigració, però aquí no hi caben tots".

Segons el PP, el tripartit municipal ha estat incapaç de promoure un pla de seguretat i un pla d'immigració, per la qual cosa ha defensat un "pla de xoc" de serveis socials. El candidat municipal a l'alcaldia ha avançat que el seu projecte defensa una ciutat "d'ordre", on no hi haurà "impunitat" per a la delinqüència, ni espai per a l'okupació, ja que l'important és "tenir cura dels que cuiden, les famílies".

Fernández Díaz ha anunciat que crearà 2.400 noves places de policia, 4.500 places de residència i 500 de centres de dia, 1.000 places sociosanitàries, 33.000 habitatges de protecció i 5.000 noves places de guarderies. Seguretat i una immigració "legal i ordenada" seran, doncs, els dos grans eixos del programa, que també inclou polítiques socials pròximes a les persones.

Anar al contingut