Girona

Ferit un jove alemany a Lloret de Mar quan intentava saltar entre balcons

Un jove alemany té una fractura cranial després de caure d'un balcó quan intentava saltar a un altre balcó del seu hotel de Lloret de Mar. Els Mossos d'Esquadra apunten a la possible ingesta d'alcohol com a causa que ha provocat l'accident. També a Eivissa, mor un jove britànic en caure des de la quarta planta del seu hotel a Sant Antoni.

Actualitzat
A Lloret de Mar (Girona), un jove turista alemany ha resultat ferit després de precipitar-se d'un balcó quan intentava saltar cap a un altre balcó. El succés s'ha produït a l'hotel Frigola de Lloret de Mar i li ha causat una fractura cranial.

Malgrat no haver-se desvelat la seva identitat, el jove de 19 anys, ha estat ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona on es recupera atès pels serveis mèdics del centre. Els Mossos d'Esquadra afirmen que les primeres investigacions apunten a la ingesta d'alcohol com a detonant de l'accident.

A Eivissa, ha mort un jove britànic de 24 anys, per causes similars, després que es precipités des de la quarta planta de l'hotel on s'allotjava a Sant Antoni. La víctima va patir greus ferides després de l'accident a l'hotel Els Pins, al municipi de Sant Josep, i va ser traslladat d'urgència a la Clínica Nostra Senyora del Rosari on va morir al cap de poca estona.

A les 4.40 hores, el jove es trobava amb el seu company de viatge de la mateixa nacionalitat quan es va produir l'incident. L'hotel va avisar una ambulància del 061 que va aconseguir estabilitzar-lo de les ferides greus que patia, un traumatisme toràcic, abdominal i una fractura de pelvis i peroné.

Segons les primeres hipòtesis, el jove podria haver caigut accidentalment del balcó després de recolzar-s'hi però el seu company encara no ha aportat gaire informació, ja que es troba en estat de xoc. La policia, per la seva banda, no ha apreciat signes de baralla a l'habitació dels dos turistes.

El director gerent de l'hotel Els Pins, Joan Bufí, on s'allotjava declara que cal evitar que es produeixin aquests successos en aquests establiments turístics evitant el perill de l'alcohol i altres substàncies que fomenten la "imprudència temerària" i tancar els balcons per impedir aquestes caigudes.


Anar al contingut