Estat en què ha quedat la furgoneta sinistrada.
El conductor de la furgoneta ha quedat atrapat al vehicle.
Sant Fruitós de Bages

Ferit el conductor d'una furgoneta en topar amb un autocar escolar a la C-16

Un home ha quedat ferit aquest dimecres a conseqüència de la topada entre el vehicle que conduïa i un autocar escolar a la carretera C-16, a l'altura de Sant Fruitós de Bages. L'autocar transportava una cinquantena d'escolars i sis mestres de l'escola Mestre Gibert, del barri de Sant Andreu, de Barcelona. Tots els ocupants de l'autocar estan bé i han tornat cap a la capital amb un altre autocar. El conductor de la furgoneta ha quedat atrapat al vehicle i té una cama trencada, segons ha explicat Protecció Civil. Els serveis d'emergències l'han traslladat a l'Hospital de Manresa.

RedaccióActualitzat
L'escola ja ha estat informada de l'accident i del bon estat de salut dels estudiants, que tornaven d'una excursió a Cardona.

L'accident ha passat al quilòmetre 57 de l'eix del Llobregat, a Sant Fruitós de Bages. Segons les primeres informacions, el conductor de la furgoneta ha perdut el control del vehicle i ha impactat de cara contra l'autocar.

La topada ha obligat a desviar el trànsit per la sortida anterior, la C-16 C, perquè la carretera ha quedat tallada inicialment en els dos sentits de la marxa, i després en sentit sud.

Protecció Civil ha posat en prealerta el pla Procicat i l'ha desactivat quan el segon autocar ha recollit els estudiants. Sis dotacions dels bombers s'han desplaçat fins al lloc dels fets, així com dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat.

Anar al contingut