L'incendi ha afectat als baixos del número 25 del carrer Canalejas, a Sants
Barcelona

Ferit crític un home de 50 anys en l'incendi d'un immoble a Sants

Dins de l'habitatge hi havia sis persones més que han estat ateses per inhalació de fum, però no els ha calgut hospitalització

RedaccióActualitzat

Un home de 50 anys ha resultat ferit en estat crític en l'incendi que hi ha hagut aquesta matinada als baixos d'un immoble del barri de Sants de Barcelona, al número 25 del carrer Canalejas.

A més d'aquest ferit crític, sis persones més han hagut de ser ateses per inhalació de fum al mateix lloc dels fets, entre les quals hi ha un nadó. 

Segons fonts municipals, el sinistre ha començat a quarts de tres de la matinada. Quan els bombers han arribat a l'edifici, han hagut de rescatar sis persones que s'havien pogut refugiar de les flames en un pati interior de l'habitatge afectat. Dins de la cuina, enmig del fum i les flames, hi havia quedat l'home que està més greu, i que no ha pogut sortir a temps. L'home ha estat traslladat a l'hospital Moisès Broggi.

El Servei de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) ha desplaçat vuit dotacions fins al lloc dels fets, i pocs minuts abans de les sis del matí l'incendi s'ha donat per extingit.

L'Ajuntament ja ha proporcionat allotjament als sis afectats que no han necessitat hospitalització.

Els bombers han apuntalat l'habitatge afectat i han valorat l'estat de l'estructura de l'immoble. L'estructura no ha resultat danyada, per la qual cosa un veí del primer pis hi podrà tornar avui mateix. 



 

Anar al contingut