Els cossos d'emergències treballant per excarcerar el conductor d'un camió que s'ha accidentat a l'A-2, a Alpicat. Imatge del 10…
Els cossos d'emergències treballant per excarcerar el conductor d'un camió que s'ha accidentat a l'A-2, a Alpicat. Imatge del 10 d'agost del 2017. (Horitzontal)

Ferit crític un camioner en bolcar amb el seu vehicle a l'A-2 a Alpicat

ACN Alpicat.-Un camió ha bolcat aquest dijous a la tarda a l'A-2 a Alpicat (Segrià) i ha obligat a tallar l'autovia en els dos sentits de la marxa durant uns tres quarts d'hora, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de cinc de la tarda a l'altura del quilòmetre 459,6 i l'autovia ha quedat tallada fins poc després de dos quarts de sis, quan s'ha reobert un carril. S'han registrat tres quilòmetres de cues en sentit Barcelona arran de l'accident. Fins al lloc s'hi ha desplaçat nou dotacions dels Bombers de la Generalitat, que després de tres hores i mitja de tasques d'excarceració l'han pogut alliberar i el SEM l'ha traslladat en estat crític a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

(En aquesta actualització s'afegeix l'estat del conductor del vehicle)A més dels Bombers de la Generalitat, fins al lloc s'hi ha desplaçat l'helicòpter i una ambulància del SEM i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra.

Anar al contingut