Agents de la policia científica, aquest dijous davant l'edifici de l'FMI a París (EFE)
Agents de la policia científica, aquest dijous, davant l'edifici de l'FMI a París (EFE)
París

Ferida una treballadora per l'explosió d'una carta bomba a la seu de l'FMI

Les ferides causades per la deflagració no són greus i no es tem per la vida de la treballadora

Actualitzat

Una carta bomba casolana enviada a la seu de l'FMI ha explotat a les mans de la treballadora que l'ha obert. La dona, assistent de direcció a la institució, ha quedat ferida quan ha obert el paquet i té lesions a la cara i a les mans. Tot i que aquest matí el president francès, François Hollande, ha dit que la treballadora estava entre la vida i la mort, ara s'ha sabut que les ferides que ha patit no serien de tanta gravetat i no es tem per la seva vida.

L'artefacte que ha explotat és un cilindre negre d'uns 30 centímetres, segons han explicat fonts policials. Arran de la deflagració s'ha desallotjat les 150 persones que hi havia en aquell moment a l'edifici, on també hi ha la seu parisenca del Banc Mundial. L'estructura de la construcció no s'ha vist afectada.

La policia ha confirmat que darrerament l'oficina havia rebut amenaces telefòniques, però de moment no les relacionen amb l'atac. Hollande ha insistit que l'explosió ha estat un "atemptat" i ha afegit que "no hi ha altra definició". De moment, es desconeix la procedència del paquet i la intenció de l'atemptat.

 

 

Anar al contingut