Barcelona

Dues dones ferides en una atracció de la Feria de Abril de Barcelona

L'atracció ha quedat precintada cautelarment i la Guàrdia Urbana n'ha denunciat el propietari per lesions greus.

RedaccióActualitzat

Un problema en una atracció de la Feria de Abril de Barcelona podria haver acabat en tragèdia. Dues noies, de 28 i 19 anys, han resultat ferides en sortir disparades d'una de les atraccions mecàniques

La noia de 28 anys va sortir projectada de l'atracció coneguda com "La Rana Show" aquest divendres a la nit. Està ingressada a l'Hospital del Mar. Té una fractura al peu, a més d'un traumatisme cranioencefàlic. Està greu, però estable i estarà en observació durant 24 hores.

La seva germana, de 19 anys, que l'acompanyava en el moment dels fets, va haver de ser atesa d'una contusió a la Feria de Abril mateix.

L'accident va passar a mitjanit, poc després de la inauguració de la Feria.

Un error en el mecanisme de seguretat

Ara s'investiga per què una de les cistelles s'ha obert. Segons una primera inspecció feta pels bombers de Barcelona, l'incident ha passat perquè el passador de seguretat que subjecta els usuaris ha fallat.

 

L'atracció ha quedat precintada cautelarment i la Guàrdia Urbana n'ha denunciat el propietari per lesions greus.

La instal·lació havia passat dues inspeccions tècniques, dijous i divendres mateix, segons la FECAC, la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a Catalunya que organitza l'esdeveniment.

44 Fires d'Abril

La 44a edició de la Feria de Abril de Catalunya s'havia inaugurat al Parc del Fòrum a les deu de la nit, amb l'encesa del pòrtic.

Aquest any hi ha 53 casetes, 25 de les quals són d'entitats culturals associades a la FECAC. La Feria obrirà cada nit fins a les quatre de la matinada fins diumenge vinent.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut