Barcelona

Fèlix Riera: "És molt difícil posar murs a la comunicació"

El director de Catalunya Ràdio ha qualificat de "mala notícia" la interrupció de les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià i s'ha compromès a mantenir "l'aposta" de la cadena i continuar oferint als valencians "la màxima informació del seu entorn més pròxim".

RedaccióActualitzat

El director de Catalunya Ràdio, Fèlix Riera, ha qualificat de "mala notícia" la interrupció de les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià. Entrevistat per Kilian Sebrià a l'informatiu Catalunya Vespre, el director del conjunt d'emissores de la Generalitat s'ha mostrat sorprès pel fet que, "en ple segle XXI, ens trobem que no podem arribar a la nostra audiència al País Valencià", una situació que ha dit que "no hagués pensat que arribaria a trobar-me".

Riera ha assenyalat que "és molt difícil posar murs a la comunicació" i s'ha mostrat "plenament convençut" que una situació com aquesta -que ha definit de "paradoxa en ple segle XXI"- amb el temps "revertirà". També s'ha compromès a mantenir "l'aposta" de la cadena i continuar oferint als valencians "la màxima informació del seu entorn més pròxim", malgrat les actuals dificultats.

El director de la ràdio pública ha recordat que "hi ha altres eines" que permetran que els oients valencians puguin continuar escoltant la programació de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. En aquest sentit, ha recordat que, els darrers anys, el grup d'emissores ha "fet un esforç" per potenciar les emissions per Internet i les aplicacions per a Android i iPhone. Tanmateix, ha insistit que és "una fórmula, però l'interessant seria que, d'una manera natural, la gent pogués escoltar la programació de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació".

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut