Badalona

Felipe González defensa la retallada de Zapatero en un acte de precampanya del PSC

El PSC ha fet aquest dijous al vespre, a Badalona, el primer gran míting de precampanya amb Felipe González. El president Montilla ha avisat que, si les pròximes eleccions les guanya CiU, ha dit, les politiques socials i les relacions amb Espanya es veuran greument afectades. De la seva banda, l'expresident espanyol ha defensat el pla d'ajust del govern de Zapatero.

Actualitzat
Montilla ha carregat contra CiU i ha subratllat el que considera "un risc doble" si CiU arriba a la Generalitat. Pel president, si Artur Mas es converteix en el pròxim president català, hi haurà "passos enrere en les polítiques socials" a més d'"una gran incertesa en les relacions amb Espanya".

En l'acte de Badalona, l'expresident del govern espanyol Felipe González ha defensat la reforma laboral i el pla d'ajust de José Luis Rodríguez Zapatero. Creu que la recuperació anirà "més ràpid" del que es preveu i ha lamentat el que considera una incapacitat per explicar unes mesures, les de la retallada, que veu equiparables a aquelles que s'han pres en altres països europeus.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut