El conseller d'Interior parla amb dos portaveus sindicals dels Mossos.
El conseller d'Interior ha parlat amb dos portaveus sindicals dels Mossos a Vilanova del Camí.
Vilanova del Camí

Felip Puig agraeix als Mossos que el rebin amb xiulets en comptes de símbols espanyols

Els sindicats dels Mossos d'Esquadra han rebut amb crits contra les retallades el conseller d'Interior, Felip Puig, que aquest diumenge ha visitat la fira del Camí Ral de Vilanova del Camí. Puig, que ha agraït que el rebessin amb xiulets i no amb símbols espanyols, ha intercanviant unes paraules amb el representants sindicals i ha apostat per buscar vies de diàleg. Els mossos han valorat positivament la conversa que han tingut amb el conseller, però lamenten que "l'única manera" d'iniciar les negociacions hagi estat recórrer a les protestes.

RedaccióActualitzat
Els diferents sindicats de la policia autonòmica presentaran aquesta setmana les peticions que volen que es tinguin en compte en unes negociacions que s'han obert arran de les protestes del sector. Els representants dels agents es reuniran amb responsables de la conselleria divendres per tractar les seves reivindicacions.

Els sindicats, que veuen molt allunyades les postures amb la Conselleria, ja han avisat que continuaran amb les accions de protesta i que seran "dures", ja que, diuen "no acabaran només amb bones voluntats" per part del govern, sinó amb fets.
Anar al contingut