A Nadal li han fallat les forces a Xangai. (Foto: EFE)
Tenis

Feliciano López supera un Rafael Nadal debilitat per l'apendicitis

Feliciano López ha necessitat només dos sets (6-3 i 7-6) per imposar-se a un Rafael Nadal que fins a última hora havia estat dubtant si participava per culpa d'un principi d'apendicitis. David Ferrer i Robert Bautista Agut, de la seva banda, també han accedit als setzens de final.

Actualitzat

Feliciano López ha necessitat només dos sets, 6-3 i 7-6, per imposar-se en la segona ronda del Masters 1000 de Xangai a un Rafael Nadal que fins a última hora havia estat dubtant si participava per culpa d'un principi d'apendicitis.

Nadal, molt debilitat i en tractament amb antibiòtics en els últims dies, no ha plantat cara com en ell és habitual, tot i que ha tingut avantatge en el segon set (5-2) i una pilota de set amb el seu servei. Finalment, però, Feliciano ha estat més consistent.

El mallorquí haurà de decidir ara si continua el tractament amb antibiòtics o si s'opera.

Ferrer i Bautista, també endavant

David Ferrer i Robert Bautista Agut, de la seva banda, s'han plantat als setzens de final. El castellonenc ha derrotat el canadenc Vasek Pospisil en tres sets, 7-6, 3-6 i 6-4. Pel que fa a Ferrer, ha superat l'eslovac Martin Klizan també en tres sets: 4-6, 7-6 (7/4) i 6-4.

El partit, molt ajustat, s'ha allargat prop de dues hores i mitja. Ferrer ha hagut d'aixecar un set inicial en contra, per acabar adjudicant-se el segon en el "tie break". En el tercer, Ferrer ha imposat la seva superioritat per acabar enduent-se el partit. Ara, a vuitens, s'enfrontarà a Andy Murray, que ha superat el polonès Jerzy Janowicz en dos sets.

Qui ha caigut eliminat contra pronòstic és el suís Stanislas Wawrinka, quart millor jugador del món. L'ha derrotat el francès Gilles Simon en tres ajustadíssims sets, 5-7, 7-5 i 6-4.

Anar al contingut