Tenis

Feliciano López posa contra les cordes Ljubicic però acaba cedint en un cinquè set espectacular

La segona jornada del Torneig de Wimbledon no ha suposat sorpreses importants entre els favorits. El suís Roger Federer continua amb pas ferm i s'ha classificat per a la tercera ronda en imposar-se amb facilitat al britànic Tim Henman. També han superat ronda Beto Martín, David Ferrer i Juan Carlos Ferrero, mentre que han quedat eliminats Albert Montañès, Marcel Granollers i Feliciano López. El tenista de Toledo ha estat a punt de donar la sorpresa contra el croat Ivan Ljubicic, però ha acabat cedint en el cinquè set per 11-9 després de quatre hores de partit.

Actualitzat

A Wimbledon, dos tenistes catalans han dit adéu al torneig: Albert Montañès, que ha perdut a mans del txec Tomas Zib, i Marcel Granollers, que ha estat eliminat per Andrei Pavel. Continua endavant, en canvi, Beto Martín, que ha superat l'italià Di Mauro per 6-3, 6-4 i 6-1, i també els valencians David Ferrer i Juan Carlos Ferrero, que han eliminat l'alemany Simon Stadler i el croat Roko Karanusic, respectivament. Un dels partits més atractius, però, ha estat el que ha jugat Feliciano que ha perdut contra Ivan Ljubicic després de cinc sets i quatre hores de joc. El partit ha estat espectacular, com ho prova el resultat del cinquè set, un increïble 11-9, a favor del jugador croat. Qui ja són a la tercera ronda són Roger Federer i David Nalbandián. El suís s'ha desfet sense problemes del britànic Tim Henman per 6-4, 6-0 i 6-2, mentre que l'argentí ha derrotat el francès Arnaud Clement per 6-4, 6-4 i 6-3.

I en el quadre femení, també hi ha hagut poques sorpreses. La vigent campiona, Venus Williams, no ha tingut cap pietat de la nord-americana Bethanie Mattek, a qui ha derrotat per 6-1 i 6-0, en una autèntica exhibició. Com la que també ha fet Maria Xarapova, que ha esmicolat la seva rival, la israeliana Anna Smashnova, per 6-2 i 6-0, en un altre duel sense història.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut