Tenis

Federer s'enfrontarà amb Blake a la final de la Copa Masters de Xangai

Roger Federer i James Blake disputaran la final de la Copa Masters de Xangai. El suís ha demostrat la seva condició de número u del món i ha derrotat el mallorquí Rafa Nadal per 6-4 i 7-5 en un autèntic partidàs de gairebé dues hores. Federer ha basat el seu triomf en el seu gran servei, que no ha cedit en tot el partit. Tot i els intents de Nadal per forçar el tercer set, en la tercera bola de partit el suís no ha perdonat i s'ha classificat per a la final per segon any consecutiu. En la segona semifinal, el nord-americà James Blake s'ha desfet de l'argentí David Nalbandian per 6-4 i 6-1.

Actualitzat

Rafa Nadal ha sortit motivadíssim a la pista, però Federer, molt més fred, li ha contestat amb un "ace" en el primer punt del partit. Ha estat una bona introducció al primer set. En els primers jocs, Federer ha estat intractable, pràcticament no ha fet cap errada i s'ha arribat a col·locar 4-1 en el marcador. A mesura que passaven els minuts, Nadal li ha anat recuperant terreny. Però el suís ha fet un "break" en el desè joc, i s'ha acabat emportant el primer set per 6-4. La primera mànega ha durat prop de 50 minuts.

En el segon set tots dos tenistes s'han pres un petit respir, i cadascú ha mantingut el seu servei. Igualtat total fins a l'onzè joc. Després de malbaratar dues boles de partit, Federer s'ha emportat el darrer joc amb un punt magistral i s'ha adjudicat el segon i definitiu set per 7-5. Roger Federer s'ha classificat per a la final per segon any consecutiu, i s'enfrontarà amb el nord-americà James Blake, que en la segona semifinal s'ha desfet de l'argentí David Nalbandian, actual defensor del títol, per 6-4 i 6-1.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut