Farggi arriba a un acord per reduir els acomiadaments de l'ERO

L'empresa gelatera, a més, concentra la producció a Palau-solità i Plegamans i trasllada les oficines a Santa Perpètua de Mogoda

RedaccióActualitzat

L'empresa gelatera Farggi-La Menorquina, fins ara amb seu a Barcelona, ha arribat a un acord amb el 83% de la plantilla per reduir l'ERO que va presentar al setembre.

Al final, aquest Expedient de Reducció d'Ocupació afectarà 125 treballadors, i no 153 com s'havia proposat inicialment. D'altra banda, 76 treballadors passaran de fixos a fixos discontinus.

L'acord també inclou la decisió de concentrar la producció de gelats a la planta que l'empresa ja tenia a Palau-solità i Plegamans, i el trasllat de les oficines a Santa Perpètua de Mogoda.

Actualment les oficines i una segona planta de producció eren al barri del Poblenou de Barcelona, que dilluns deixarà de funcionar. Es tracta de la històrica planta de gelats que Frigo va obrir l'any 1927, una instal·lació que Actual Capital Advisors, hereva de la desapareguda immobiliària Espais, va comprar el mes d'abril per 25 milions d'euros.

 

Anar al contingut