Ascensión, Julia i Irene, les germanes de Motilla de Palancar que denuncien la discriminació
Ascensión, Julia i Irene, les germanes de Motilla de Palancar que denuncien la discriminació

Fan fora una dona amb síndrome de Down per "donar mala imatge" en un acte comercial

Ha passat a Cuenca i la família denunciarà l'empresa per discriminació

Actualitzat

Dimarts, tres germanes de Motilla de Palancar, a Cuenca, van anar a un hotel per assistir a una presentació comercial que els interessava. Però, un cop van ser a dins de la sala on es feia la presentació, un comercial de l'empresa que l'organitzava va voler que una de les germanes, la Julia, marxés.

El motiu és que la Julia, de 49 anys, té síndrome de Down. Segons ha explicat Ascensión, germana de Julia, el comercial va argumentar que molestaria als altres assistents i que donaria mala imatge, i que si les altres dues es volien quedar, que ella es quedés fora de la sala:

"Vam intentar dialogar amb el comercial, i cansades de sentir aquelles barbaritats, automàticament vam decidir marxar del saló. Va haver-hi gent que ens va donar suport i també van marxar."

Malgrat que el responsable de l'empresa s'ha posat en contacte amb elles per disculpar-se, les germanes han decidit denunciar-los:

"La discriminació social ha d'arribar a un moment que la societat s'ha de conscienciar, costi el que costi, perquè són persones com les altres i tenen els mateixos drets humans que podem tenir nosaltres." 

Anar al contingut