Santander

Fan fora de casa seva durant tres anys una família per molestar els veïns

La família no podrà residir a casa seva durant tres anys. La policia va haver d'actuar 66 vegades per les molèsties ocasionades als veïns.

RedaccióActualitzat
Un jutge de Santander ha prohibit a una família fer servir casa seva durant tres anys. La seva comunitat de propietaris va interposar, l'octubre del 2010, una denúncia als tres integrants del pis per amenaces als veïns, crits i cops a les parets i als sostres fins a altes hores de la nit. La policia va arribar a actuar fins a 66 vegades a l'immoble.

Segons diu la sentència, "tres anys és el termini màxim que la Llei de Propietat Horitzontal estableix que la justícia pot privar algú de l'ús de l'habitatge a aquells propietaris o inquilins que duguin a terme activitats molestes no permeses en els estatuts". El jutge ha considerat "plenament acreditat" que el soroll i les activitats molestes als veïns s'han fet de forma notòria, amb reiteració, en diferents dates, de dia i durant el descans nocturn dels ocupants dels habitatges de l'edifici. Algun dels veïns, fins i tot, ha arribat a manifestar la seva por de sortir de l'edifici.
Anar al contingut