Façana de l'escola Anselm Turmeda de Palma, on dimecres passat una dotzena de nens van apallissar brutalment una nena de 8 anys (EFE)
Dimecres passat una dotzena de nens van apallissar brutalment una nena de 8 anys a l'escola Anselm Turmeda de Palma (EFE)
Palma

Famílies de l'escola de Palma on van agredir una nena de 8 anys exigeixen la dimissió de la junta directiva

Alguns pares han tornat amb els seus fills a casa quan han vist que els menors agressors tornaven a l'escola

RedaccióActualitzat

Les famílies dels alumnes del Col·legi Anselm Turmeda de Palma han començat una recollida de firmes per exigir la dimissió de la junta directiva del centre, on dimecres passat una nena de 8 anys va ser agredida presumptament a mans d'un grup de nens . A hores d'ara, ja han recollit 5.000 signatures.

Els pares asseguren que la professora encarregada de vigilar l'hora del pati no era al seu lloc quan hi va haver l'agressió, i no entenen menys com és que el centre no va avisar els pares de seguida ni la van dur ells mateixos a l'hospital. La mare de la nena explica que l'agressió va passar a les onze del matí, però que no se'n va assabentar fins a les dues, quan la va anar a buscar. Diu que va ser ella qui la va dur a l'hospital per despreniment de ronyó i fissures a les costelles.

Les famílies exigeixen una investigació en profunditat sobre els fets i lamenten que la direcció del centre no fes cas dels avisos de la mare, que en altres ocasions ja havia denunciat amenaces a la nena.

Aquest dilluns els presumptes agressors continuaven a l'escola. Diverses famílies han decidit endur-se els fills a casa i no deixar-los al centre.

Aquesta setmana els nens fan classe amb dos agents de la Policia Nacional vigilant el centre. El cas està ara en mans de la Fiscalia de Menors que investiga els fets.

Anar al contingut