Igualada

Familiars del jove Gabriel Pérez demanen que s'investiguin les circumstàncies de la seva mort

El noi va morir per una peritonitis aguda després d'anar tres vegades a l'Hospital d'Igualada, on li van diagnosticar una gastroenteritis

RedaccióActualitzat

Concentració davant l'hospital d'Igualada de familiars i amics de Gabriel Pérez, el jove igualadí de 24 anys que va morir fa dues setmanes per una peritonitis aguda.

Gabriel Pérez va morir el dilluns 22 d'agost a l'Hospital Clínic de Barcelona per una peritonitis aguda, després d'haver anat fins a tres vegades a l'Hospital d'Igualada abans que li poguessin detectar una apendicitis. En les dues anteriors visites a l'hospital, a urgències li havien diagnosticar una simple gastroenteritis i l'havien enviat cap a casa.

Segons han explicat, la família està disposada a arribar fins al final perquè s'esclareixin els fets i denuncien que l'hospital i el Departament de Salut encara no els ha donat una resposta convincent. Quan disposin de la versió oficial del que va passar en les diferents ocasions que el noi va anar a urgències a Igualada i el van enviar a casa amb un diagnòstic erroni, llavors els pares decidiran si interposen algun tipus d'acció legal contra el centre sanitari per un possible cas de negligència.

Per la seva banda, el Departament de Salut ha obert una investigació per poder esclarir els fets. Paral·lelament, la direcció de l'hospital igualadí també està recollint dades que ajudin a posar llum al cas.

 

Anar al contingut