Els serveis funeraris s'enduen una de les víctimes de la riuada d'Agramunt (ACN)
Els serveis funeraris s'enduen una de les víctimes de la riuada d'Agramunt (ACN)
Agramunt

Familiars de les àvies mortes per una riuada a Agramunt acusen l'administració de frenar-ne la investigació

Quan fa gairebé un any del succés, es queixen que les institucions no han aportat la documentació que els ha requerit el jutjat que porta el cas

RedaccióActualitzat

Les famílies de les quatre dones que van morir en una residència d'Agramunt durant la riuada de l'any passat denuncien que les administracions estan frenant la investigació. Les acusen de no aportar la documentació que els ha requerit el jutjat que porta el cas.

En un comunicat, l'advocat que representa les quatre famílies critica que els organismes públics no han portat al jutjat de Balaguer l'expedient del que va passar. També es queixen d'incongruències i despropòsits tant de les administracions com de les empreses involucrades en els fets. I asseguren que se senten desenganyades per tot plegat.

Dijous farà un any de la riuada i els parents de les víctimes lamenten que no s'hagin depurat responsabilitats pels fets. Les dones van morir quan es va inundar el semisoterrani del geriàtric on dormien. Coincidint amb el primer aniversari de la tragèdia, es farà un acte de record a les víctimes dijous al vespre a Agramunt.

Anar al contingut