Falling Stars Challenge. Tania Putri / Instagram
Falling Stars Challenge. Tania Putri / Instagram

#FallingStarsChallenge: el repte de quedar estès a terra rodejat d'objectes de luxe

El Falling Stars Challenge ja acumula més 40.000 publicacions a Instagram i triomfa a països com Rússia i la Xina

Actualitzat

Ensopegar i caure a terra envoltat d'objectes de luxe. El Falling Stars Challenge és l'última moda que s'ha viralitzat a les xarxes socials.

El repte busca generar enveja a partir d'una escena ridícula, simulant una caiguda i col·locant objectes de valor com diners o joies al votant de la persona com si, a l'ensopegar, li haguessin caigut les pertinences.

Una excentricitat que busca presumir de riquesa d'una altra manera i està triomfant a Instagram, on ja aculuma més 40.000 publicacions. Amb el hashtag #FallingStarsChallenge, els influencers i els famosos han contribuït a popularitzar el challenge. On més èxit estan tenint és a països com Rússia o la Xina.

 


 


 

Molts dels famosos simulen caigudes en sortir del jet privat o de cotxes de luxes, rodejats de tot tipus d'objectes que mostren la seva capacitat adquisitiva: bitllets, sabates, bosses de mà de marca, rellotges o ampolles de xampany.

La clau que s'hagi viralitzat tant ha sigut la participació de moltes persones que han seguit els influencers i els han imitat fent les seves pròpies versions. Uns quants han estat més irònics i s'han fotografiat amb objectes quotidians en comptes d'objectes luxe, a manera de caricatura.

Joves que apareixen a terra rodejats de paquets de paper higiènic, bosses d'anar a comprar, caixes de cereals o bolquers, afegeixen més realisme i fan burla de la sociedad actual.

 

 

ARXIVAT A:
Viral
Anar al contingut