Estats Units

Facebook permet designar un hereu digital

L'hereu podrà gestionar i fer comentaris en nom de la persona morta i actualitzar i arxivar els comentaris recollits a la xarxa social

RedaccióActualitzat

Facebook anuncia que permetrà designar un hereu digital en cas de mort. Aquest hereu podrà gestionar i fer comentaris en nom de la persona morta i actualitzar i arxivar els comentaris recollits a la xarxa social. Els usuaris, però, també podran demanar a Facebook que elimini el seu compte un cop morts.

Per ara, aquest servei estarà disponible només als Estats Units, tot i que la companyia de Mark Zuckerberg espera ampliar-ho també a Europa.

Google va ser la primera gran companyia d'internet que va permetre als usuaris escollir hereus digitals per als comptes de Gmail i els serveis d'emmagatzematge del núvol el 2013. 

Fins ara, Facebook permetia que el perfil d'una persona continués actiu després de la seva mort, però sense possibilitats de fer cap canvi ni publicar cap missatge. 

"Ens vam adonar quan vam parlar amb la gent que havia perdut un ésser estimat que podíem facilitar les coses a aquells que volen controlar què passa amb el seu compte quan moren", ha afirmat Facebook en el seu blog.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut