Carlos Fabra
Carlos Fabra
Madrid

Fabra queda en llibertat condicional després de dos anys i mig a la presó

L'expresident de la Diputació de Castelló ha passat dos anys i mig a la presó per haver estafat uns 700.000 euros a Hisenda

RedaccióActualitzat

L'expresident de la Diputació de Castelló Carlos Fabra ha quedat en llibertat condicional després d'haver complert les tres quartes parts de la condemna, ha informat el Tribunal Superior de Justícia del País Valencià.

L'exdirigent del PP va entrar a la presó el desembre del 2014, per complir una condemna de quatre anys per frau fiscal.

El desembre del 2014 va ingressar a la presó d'Aranjuez, a Madrid. Des de l'abril del 2016, quan va ser traslladat al centre d'inserció social Victoria Kent de Castelló, estava en tercer grau penitenciari.

Fabra va ser condemnat arran del cas Naranjax, per haver defraudat a Hisenda uns 700.000 euros entre els anys 1999 i 2003. El cas es va jutjar el 2013 després de gairebé deu anys d'instrucció. L'expresident de la Diputació de Castelló va ser acusat de tràfic d'influències, suborn i quatre delictes fiscals, però el magistrat no va considerar provat que fes de mitjancer per aconseguir l'aprovació de llicències de productes fitosanitaris al Ministeri d'Agricultura.

Anar al contingut